Op de Weg

GPS navigatie huren voor auto of motor

Heb je een mooie vakantie in een ver land in het verschiet? Of je nu met een auto, camper of motor op verkenningstocht gaat, met onze navigatiesystemen hoef je niet bang te zijn om te verdwalen. Uiteraard staan de meest recente kaarten op onze GPS-modellen, zodat je niets van de prachtige omgeving hoeft te missen. De meest idyllische plekjes liggen met onze GPS-ontvangers met wereldwijde kaartdekking binnen bereik!

Goed voor je portemonnee
Als je een camper in Amerika huurt, dan is de prijs inclusief GPS vaak hoog. Dat kan veel goedkoper. Door bij ons de navigatie te regelen, bespaar je enorm op kosten. Ook slim voor de zakenreiziger. Hier huur je voordelig!

Onze GPS'en wijzen perfect de weg:

De Garmin Nüvi voor navigatie in de auto en de Garmin Zümo voor op de motor zijn door ons geselecteerd als meest betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Beide modellen worden standaard geleverd met de kaart van Europa. Kaarten uit vrijwel alle landen van de wereld kunnen wij erop plaatsen.

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Tarievenoverzicht Auto & Motornavigatie

Hieronder vindt u een globaal overzicht van de tarieven van onze auto - en motornavigatiesystemen. U kunt een verhuurperiode kiezen van maximaal 2 maanden. Als uw periode afwijkt van de hieronder getoonde tarieven dan wordt het tarief naar ratio berekend. Een voorbeeld: U huurt 12 dagen, dan zal het totaalbedrag uitkomen ergens tussen het week en het 2 weken tarief

 1-4 dagen1 week2 weken1 maand2 maanden
Garmin Nüvi (Auto)€ 15€ 20€ 35€ 50€ 80
Garmin Zümo (Motor)€ 25€ 40€ 60€ 80€ 140
Extra's opties 
Voorprogrameren Favoriet Adres€ 2,50
GPX-bestand omzetten naar kaartlaag in GPS€ 4,50