Garmin Zümo - Motornavigatie

Meer afbeeldingen

Garmin Zümo - MotornavigatieBeschikbaarheid: Op voorraad

Hoe comfortabel wil je het hebben tijdens het touren? Met de metgezellen van Garmin Zümo rijd je nooit meer verkeerd! Het navigatiesysteem beschikt over Bluetooth die je kunt koppelen aan bijvoorbeeld je helm. Dit model is veilig en betrouwbaar in het verkeer over de hele wereld en natuurlijk spatwaterdicht. Bij dit model staat standaard heel Europa op de GPS. En natuurlijk up to date. Waar gaat jouw motortocht naartoe? Wij kunnen je ook helpen aan kaarten van landen buiten Europa. Wij wensen je alvast een goede reis!
Pricing:
1 Dag: € 25,00  
4 Days: € 25,00  
1 Week: € 40,00  
2 Weeks: € 60,00  
1 Maand: € 80,00  
2 Maanden: € 140,00  

Stap 1. Kies huurperiode:

Van
Tot
1 x Garmin Zümo - Basis   +

Stap 2. Kies hieronder de opties:

+€ 4,50

Toegestane bestandstypes: gpx


Beschrijving

Details

Ontdek het gemak van Garmin Zümo:
- Met Bluetooth
- Bestand tegen heftige regen
- Makkelijk in gebruik
Specifieke vragen over dit model? Laat het ons weten!
Reviews

Klantenreviews 5 item(s)

Zeer tevreden
Service kan ik niet goed beoordelen want ik heb geen contact met bedrijf gehad.
Zumo via internet besteld en op mijn werk laten bezorgen en afhalen.
Alles keurig op tijd en volledig geleverd. Route via Basecamp erin gezet (er waren nog andere routes aanwezig overigens, maar daar had ik geen last van). Werkte allemaal perfect, een paar leuke tochten door Siegerland gemaakt!
Levering en Retourname
Service
Kwaliteit van de GPS(en)
Review door Henk / (Geplaatst op 30-06-2015)
Top service, helaas kabelbreuk
Pakket werd prachtig op tijd bij een service punt afgeleverd en goed begeleidt door een medewerker (was beetje krap dag). Motornavigatie was eenvoudig aan te sluiten op de accu en leek goed te werken. Tijdens de rit bleek de stroom continu te worden onderbroken. Aansluiting nogmaals gecontroleerd maar bleek helaas een kabelbreuk. De voor geprogrammeerde route helaas niet kunnen rijden hierdoor. Contact gehad hierover en alle kosten teruggestort gekregen. Alle lof voor de service en klantenservice en ik zal in de toekomst nog een keer een order plaatsen (dit was kwestie van pech).
Levering en Retourname
Service
Kwaliteit van de GPS(en)
Review door Daan / (Geplaatst op 03-06-2015)
Zeer tevreden
Service van Navigatie-Verhuur.nl is perfect. Ik wilde de Garmin liever ophalen bij een postagentschap in de buurt dan thuis wachten op levering. Dit was geen probleem en is prima door hen geregeld. De Garmin heeft ons prima geholpen. Vanwege het slechte weer op onze vooraf ingestelde route zijn we na de eerste dag i.p.v. naar Oostenrijk, naar Normandië gegaan. Geen route gemaakt maar gewoon naar locaties (plaatsen) gereden. Alles zonder snelweg en de Garmin soms op korste route gezet. Dat gaf ons voldoende kleine weggetjes en leuke trajecten. Helemaal goed. Nog één dag slecht weer gehad en daarna geen druppel meer en volop zon. Een zeer tevreden klant. Het enige punt van kritiek op de Garmin is dat we geen pompstations of hotelletjes (icoontjes) langs de route konden instellen. We konden ze wel vinden via zoeken, maar dat is niet altijd even handig.
Service
Kwaliteit van de GPS(en)
Levering en Retourname
Review door Jack / (Geplaatst op 07-04-2015)
Prima!
Goed geregeld dit. Een goed werkend apparaat, goede verzorging. Op tijd geleverd in prima verpakking met duidelijke instructies. Ik moet alleen nog uitvinden hoe ik terugsturen moet.
Service
Kwaliteit van de GPS(en)
Levering en Retourname
Review door Hans Bosma / (Geplaatst op 07-04-2015)
Zeer tevreden over het gebruik en verhuur
Ik heb met de Zümo 350 de Dolomieten en de Alpen doorkruist met van te voren gemaakte routes. Wij hadden de routes met een Garmin 660 gemaakt in Map-Source. En het omzetten naar het programma Base Camp had even wat kneepjes nodig. De routes omzetten naar een .gpx file via internet en toen kon het zo de Zümo 350 in. Neem de tijd om even goed te spelen met het systeem om de juiste instellingen in de Garmin te zetten. Dan heb je heel veel plezier van het systeem. Voor mij de eerste ervaring met Garmin en deze is geweldig.
Verder is de service van navigatie-verhuur.nl voor mij zeer naar tevredenheid geweest. Ook vragen werden snel en correct beantwoordt. Succes aan iedereen met het huren en gebruiken van de navigatiesystemen.
Kwaliteit van de GPS(en)
Levering en Retourname
Service
Review door Henk / (Geplaatst op 17-03-2015)